Tag

Sugilite

sugilite

Sugilite

Sugilite Sugilite minangka jambon langka nganti wungu siklusil warna karo formula kimia komplek KNa2 (Fe, Mn, Al) 2Li3Si12O30. Sugarite crystallizes ing ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!