Tag

Trapiche

trapiche amethyst

Trapiche sing kecubung

Trapiche kaya amethyst Trapiche amethyst (utawa amatir sing padha karo trapiche) yaiku macem-macem kuarza ungu kanthi zon warna sing unik. Sampeyan gampang ...
Read More
trapiche ruby

Trapiche ruby

Trapiche ruby ​​Trapiche ruby ​​iku macem-macem langka saka corundum gemstone, ditondoi dening pola radial enem nuding spektrum kaya sinar ...
Read More
trapiche safir

Sapphire Trapiche

Sapir Trapiche Saphira Trapiche iku macem-macem langka saka safir batu permata, ditondoi kanthi pola radial enem nudhuh spasi kaya sinar ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!