Gemology sinau

Apa gemology?

Gemology minangka ilmu materi permata, lan potongan khusus saka cabang mineralogi ilmu pengetahuan sing luwih lawas. Gemology sinau nyakup kabeh aspek teknis saka gemstones lan bahan permata. Sifat kimia, fisik lan optik, teknik sing digunakake kanggo produksi tiruan lan sintetik, permata lan polesan permata, lan sing luwih penting metode lan instrumen gemology sing digunakake ing identifikasi, grading lan penilaian gemstones.

Tembung 'bahan permata' kalebu macem-macem kemungkinan. Umume bahan permata yaiku mineral, nanging saka 3000 utawa luwih, mineral sing dingerteni manungsa, mung udakara 70 kulawarga / 500 watu sing dianggep duwe kualitas sing diarani kategori khusus sing diarani permata.

Kita mulang gemology jangka panjang in English utawa Prancis

A introduksi dhasar kanggo gemstones utama umumé ditemokaké ing pasar cambodian. mesthi awal-tingkat iki nandheske aspèk penting mutiara kayata Ruby, sapir, zirkon, peridot, garnet, topaz, aquamarine, kristal quartz, chalcedony, obsidian, etc.

Price list

Setengah dina (jam 3)

  • 1 person: 200 $
  • 2 kanggo 4 wong: 120 $ / saben wong
  • 5 wong +: 100 $ / saben wong

Full day (2 x 3h = 6 jam)

  • 1 person: 400 $
  • 2 kanggo 4 wong: 240 $ / saben wong
  • 5 wong +: 200 $ / saben wong

* Prices mung kalebu nomer wong saka pesenan sampeyan

* Book paling awal minggu 2

Mangga hubungi kita kanggo pesenan.

Apa nyana

Kepiye ora bisa mlebu jebule penjual batu permata palsu? Cara ngenali permata, sintetik, perawatan? Kepiye ramalan kualitas lan rega? Sampeyan bakal entuk jawaban kanggo kabeh pitakon sajrone kelas iki

Program kelas kalebu:

Identifikasi permata

  • miturut jinis
  • dening asale
  • kulawarga gemstones
  • fenomena optik gemstones

Sintetis & perawatan

  • Heating
  • Isi kaca / Fraktur Isi / Penyembuhan fluks
  • Iradiasi
  • Bleaching
  • Dyeing
  • Penyebaran
  • Oiling
  • Impregnation
  • Coating
  • Doublet
  • Triplet

Rega & Rating

Aturan 4C:

  • Werna
  • Kajelasan
  • Cut
  • Bobot karat

Ninggalake kelas kanthi pangerten sing luwih dhuwur saka ngendi permata, lan cara sukses ngerteni macem-macem aspek.

Testimonial

kelas permata

PROFESOR Dr. MOHAMED MOHAMED TOLBA SAID wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. 1 dina (6 jam)

"Tanggal 15 april 2015 aku wis ngenteni dina sing apik banget lan nyenengake kanggo sinau kursus intensif gemologis ing Gemological Institute of Kamboja, Pak Jean-Philippe dadi guruku sajrone 6 jam sinau, Dheweke profesional ing bidang gemologi. Aku nganggep Institut Gemologis Kamboja minangka papan sing pas kanggo njupuk luwih akeh ilmu babagan gemologi lan permata. ”





Kelas permata

Pak SERGIO (saka Italia) lan Ibu WIRIYA (saka Thailand) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam)

“Philippe il proprietario iku ora duwe kompetensi kanggo profesi sing diarani kampus della gemmologia, njaluk aplikasi sing ora bisa dileksanakake ing kene kanggo ngenalake mondo delle gemme.ha ora ana showroom note ing gemme autentiche cambogiane lan ora… insomma se volete comprare rubini e zaffiri veri birmani recatevi da Philippe é il n ° 1 a Siem tuai. Inoltre se volte ”- 5 Mei 2015




Kelas permata


Pak CARL (saka Inggris) lan Ibu AGYNESS (saka Tiongkok) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. 1 dina (6 jam)

30 Juli 2015







Kelas permata


Pak Toh Hock An (saka Taiwan) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam)

15 Agustus 2015








Kelas permata

Master Hanz của (saka Filipina) wis ngrampungake kursus pelatihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam)

15 Oktober 2015








Kelas permata


Ibu Ramya Ponnada & Pak Krishna Kanth Ponnada (saka India) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam)

12 November 2015







Gemology sinau


Pak Sonny Rodriguez & Ms. Tiffany Rodriguez (saka Filipina) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam)

"Yen butuh watu permata sing dijamin, bukak ing kene" - Aku golek jawaban babagan watu permata sing didol ing pasar lawas lan papan iki menehi kabeh informasi sing perlu dingerteni utamane keaslian permata. Jebule umume toko permata ing pasar bakal adol barang-barang palsu. Aku ndhaptar lokakarya 3 jam lan mesthi nambah ilmu babagan permata. Dheweke menehi sertifikat sawise aku lan pancen pantes 3 jam. Pak Jean pancen seneng banget karo permata. Priksa situs web, hubungi wong-wong mau lan bakal dijaluk tuk-tuk ing hotel. Ing kasus apa wae, sampeyan ora kasengsem sinau permata, bukak lan deleng watu permata sing wis kasedhiya kanggo didol - 12 November 2015

Gemology sinau

Pak Thorstein lan Pak Widar (saka Norwegia) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam)

16 November 2015








Certificate mahasiswa

Tom lan Kristin (saka Amerika Serikat) & Norma lan Trevor (saka Kanada) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

November 22, 2015








Certificate mahasiswa

Konstantin lan Silviya (saka Bulgaria).

November 28, 2015









Certificate mahasiswa

Miles, Juli, Rosie, Tilly & Celeste (saka Inggris).

Desember 22, 2015









Sinau Lee Hui Yun

Ibu Lee Hui Yun (saka Singapura).

Desember 23, 2015









Certificate mahasiswa

Annick & Maxim (saka Australia).

Desember 28, 2015









Certificate mahasiswa

Jasmine, Bruce & Allan (saka Filipina).

Desember 29, 2015









sinau gemmology

Ann & Mary

Januari 8, 2016









sinau gemmology

Marc & Lani, Saka Los Angeles, California, AS

Januari 10, 2016









sinau gemology

Ms. Ruth, saka Indonesia

Januari 12, 2016









sinau gemology

Mr. Jeff, saka Amerika Serikat

Januari 13, 2016









sinau gemology

Joshua & Michael, saka Amerika Serikat

Januari 20, 2016









Stephanie & Mason, saka Hong Kong

Januari 21, 2016









sinau gemology

Gary, Diane & Barb, saka Amerika Serikat

Januari 21, 2016









kelas gemology

Anna & Diana, saka Rusia

Februari 4, 2016









kelas gemology

Sok heng, Pui San, Chiew Sum & Sing Kwan, saka Malaysia

"Kunjungan apik tenan - mbukak lan mripat menarik" - Tempat sing apik kanggo dikunjungi! Kita njupuk pelajaran 1 jam, sing pungkasane dadi luwih suwe amarga akeh ilmu sing dituduhake dening Jean. Jean seneng banget ora mung njlentrehake macem-macem jinis watu, nanging uga hebat nggawe urip ing konteks kambodian uga crita sing apik banget. Uga demonstrasi sing apik banget ing laboratorium ing ngendi sampeyan bisa ndeleng macem-macem jinis permata lan nyoba ngerteni sing nyata, dirawat utawa sintetis! Ana uga pilihan Permata Kamboja lokal sing bisa dituku kanthi rega sing cukup sawise pelajaran. Sinau akeh, seneng-seneng lan nuli nganggo permata kamboja sing apik lan apresiasi anyar kanggo gemologi! - 5 Februari 2016


sinau gemology

Nikolas, Christodoulos & Despoina, saka Yunani

Februari 7, 2016









sinau gemology

Ms. Katherine, saka Spanyol, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 10, 2016









sinau gemology

Naho, saka Jepang & William, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Februari 15, 2016









sinau gemology

Philip, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 19, 2016









sinau gemology

Knud-Erik, Dorte & Dorthe, saka Denmark, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Februari 20, 2016









sinau gemology

Ms. Jerica, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Maret 4, 2016









sinau gemology

Ms. Lena, saka Ukraina, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Aku wis ngunjungi lembaga kasebut kanggo ngerti luwih akeh babagan watu Kamboja. Aku kudu ujar manawa papan iki apik kanggo kabeh - pengunjung, pandhuan, profesional, pembeli. Ing kene sampeyan bisa ndeleng lan 'ngrasakake' kabeh watu jagad. Informasie jelas, swasana apik banget. Aku matur nuwun banget marang Philippe kanggo pelajaran sing apik - 14 Maret 2016






sinau gemology

Javier & Andrea, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Maret 24, 2016









sinau gemology

Tanya, Sebastian & Scott, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Kita njupuk putra umur 8 taun kanthi kursus sajrone sajam amarga dheweke wis seneng banget karo permata, watu lan kristal. Jeanne-Pierre ngentekake luwih akeh tinimbang jam sing diwenehake lan ngerti banget lan antusias babagan permata gemmologi. Putra kita seneng banget karo kursus kasebut, kaya biasane, ing sesi ing laboratorium, kanggo ngidentifikasi macem-macem permata ing mikroskop. Dheweke seneng lunga karo nggawa sertifikat lan uga watu Praseolite. Matur nuwun - 29 Maret 2016





sinau gemology

Sangita & Daniel, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi

April 3, 2016









sinau gemology

Hilary & Ian, saka Australia, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

April 4, 2016









sinau gemology

Maria & Joanna, saka Filipina, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Entuk kursus setengah dina ing institusi gemologis. Iki informatif banget! Sawise kursus iki, kita mesthi luwih yakin 100% babagan pambiji permata. - 8 April 2016








sinau gemology

Kulawarga O'Malley, saka Amerika Serikat, sawise latihan ing Gemology.

April 14, 2016









sinau gemology

Silvester & Silvia, saka Australia, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Muga 12, 2016









sinau gemology

Ms. Akemi, saka Jepang, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 15, 2016









sinau gemology

Julius, Marieflor, Sandrine, Coleen & Cedric, saka Filipina, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Muga 29, 2016








sinau gemology

Ma. Luz, saka Filipina, & Gordon, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Muga 31, 2016









sinau gemology

Katie, Edwardo, Jennifer, & Jeffrey, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Juni 16, 2016









kelas gemstone

Jamie & Ellie, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Juli 18, 2016









sinau gemology


Pauline & Ronan, saka Prancis, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Agustus 1, 2016








kelas gemology


Sue, Maureen & Bruce, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Agustus 11, 2016








kelas gemology

Anne & Olivier, saka Prancis, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Agustus 18, 2016









sinau gemology

Max & Hester, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Agustus 19, 2016









bengkel gemology

Carrie & Martijn, saka Australia, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Agustus 20, 2016









Katherine, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

8 September 2016










Allesha & Ross, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus ilmu babagan gemologi.

10 September 2016









Mr.Thiery, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi saka siji minggu (30 jam) ing gemology.

26-30 September 2016









Ali & Joe, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Oktober 20, 2016









Lenny, mahasiswa ingkang wuragil, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Oktober 21, 2016









Steven & Jene, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus ilmu babagan gemologi.

Desember 5, 2016









Fiona & Shah, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi.

Desember 9, 2016









Aislinn & Dominique, saka Hong Kong.

Desember 12, 2016








Mangga hubungi kita kanggo pesenan.

kesalahan: Content dilindhungi !!