Gemology sinau

NEW : Sinau gemologi kanthi online

Amarga akeh permintaan siswa sing ora bisa lelungan wiwit Maret 2020, mula bisa sinau online.

Kita nggunakake piranti lunak sing beda kanggo mulang kanthi sistem multi kamera: Zoom, Skype, WeChat, WhatsApp… Kita bisa nggunakake piranti lunak liyane miturut pilihan.

Apa gemology?

Gemologi minangka ilmu babagan bahan permata, lan cabang khusus kanggo cabang mineralogi ilmu sing luwih lawas. Gemologi sinau kalebu kabeh aspek teknis permata lan bahan permata.

Sifat-sifat kimia, fisik lan optik, teknik sing digunakake kanggo produksi tiruan permata lan sintetik, pemotongan lan polesan watu permata, lan sing paling penting yaiku metode lan instrumen kursus gemologi sing digunakake ing identifikasi, grading lan penilaian batu permata.

Tembung 'bahan permata' kalebu macem-macem kemungkinan. Umume bahan permata yaiku mineral, nanging saka 3000 utawa luwih, mineral sing dingerteni manungsa, mung udakara 70 kulawarga / 500 watu sing dianggep duwe kualitas sing diarani kategori khusus sing diarani permata.

Kita mulang gemologi ing basa Inggris utawa Prancis

Pengantar batu permata utama umume ditemokake ing pasar. Kursus level awal, advance utawa ahli iki negesake aspek-aspek penting permata kasebut.

Price list

Setengah dina (jam 3)

  • 1 person: 200 $
  • 2 kanggo 4 wong: 120 $ / saben wong
  • 5 wong +: 100 $ / saben wong

Full day (2 x 3h = 6 jam)

  • 1 person: 400 $
  • 2 kanggo 4 wong: 240 $ / saben wong
  • 5 wong +: 200 $ / saben wong

* Prices mung kalebu nomer wong saka pesenan sampeyan * Book paling awal minggu 2 Mangga hubungi kita kanggo pesenan.

Kursus Gemologi

Apa nyana

Kepiye ora bisa mlebu jebule penjual batu permata palsu? Cara ngenali permata, sintetik, perawatan? Kepiye ramalan kualitas lan rega? Sampeyan bakal entuk jawaban kanggo kabeh pitakon sajrone kelas iki

Program kelas kalebu:

Identifikasi permata

  • miturut jinis
  • dening asale
  • kulawarga gemstones
  • fenomena optik gemstones

Sintetis & perawatan

  • Heating
  • Isi kaca / Fraktur Isi / Penyembuhan fluks
  • Iradiasi
  • Bleaching
  • Dyeing
  • Penyebaran
  • Oiling
  • Impregnation
  • Coating
  • Doublet
  • Triplet

Rega & Rating

Aturan 4C:

  • Werna
  • Kajelasan
  • Cut
  • Bobot karat

Ninggalake kelas kanthi pangerten sing luwih dhuwur saka ngendi permata, lan cara sukses ngerteni macem-macem aspek.

Testimonial

kelas permata PROFESOR Dr. MOHAMED MOHAMED TOLBA SAID wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. 1 dina (6 jam) "Tanggal 15 april 2015 aku wis ngenteni dina sing apik banget lan nyenengake kanggo sinau kursus intensif gemologis ing Gemological Institute of Kamboja, Pak Jean-Philippe dadi guruku sajrone 6 jam sinau, Dheweke profesional ing bidang gemologi. Aku nganggep Institut Gemologis Kamboja minangka papan sing pas kanggo njupuk luwih akeh ilmu babagan gemologi lan permata. ”
Kelas permata Pak SERGIO (saka Italia) lan Ibu WIRIYA (saka Thailand) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam) “Philippe il proprietario iku ora duwe kompetensi kanggo profesi sing diarani kampus della gemmologia, njaluk aplikasi sing ora bisa dileksanakake ing kene kanggo ngenalake mondo delle gemme.ha ora ana showroom note ing gemme autentiche cambogiane lan ora… insomma se volete comprare rubini e zaffiri veri birmani recatevi da Philippe é il n ° 1 a Siem tuai. Inoltre se volte ”- 5 Mei 2015
Kelas permata Pak CARL (saka Inggris) lan Ibu AGYNESS (saka Tiongkok) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. 1 dina (6 jam) 30 Juli 2015
Kelas permata Pak Toh Hock An (saka Taiwan) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam) 15 Agustus 2015
Kelas permata Master Hanz của (saka Filipina) wis ngrampungake kursus pelatihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam) 15 Oktober 2015
Kelas permata Ibu Ramya Ponnada & Pak Krishna Kanth Ponnada (saka India) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam) 12 November 2015
Gemology sinau Pak Sonny Rodriguez & Ms. Tiffany Rodriguez (saka Filipina) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam)"Yen butuh watu permata sing dijamin, bukak ing kene" - Aku golek jawaban babagan watu permata sing didol ing pasar lawas lan papan iki menehi kabeh informasi sing perlu dingerteni utamane keaslian permata. Jebule umume toko permata ing pasar bakal adol barang palsu.
Aku ndhaptar lokakarya 3 jam lan mesthi nambah ilmu babagan permata. Dheweke menehi sertifikat sawise aku lan pancen pantes 3 jam. Pak Jean pancen seneng banget karo permata. Priksa situs web, hubungi wong-wong mau lan bakal dijaluk tuk-tuk ing hotel. Yen ngono, sampeyan ora kepengin sinau permata, bukak lan deleng watu permata sing wis kasedhiya kanggo didol - 12 November 2015
Gemology sinau Pak Thorstein lan Pak Widar (saka Norwegia) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Setengah dina (3 jam) 16 November 2015
Certificate mahasiswa Tom lan Kristin (saka Amerika Serikat) & Norma lan Trevor (saka Kanada) wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. November 22, 2015
Certificate mahasiswa Konstantin lan Silviya (saka Bulgaria). November 28, 2015
Certificate mahasiswa Miles, Juli, Rosie, Tilly & Celeste (saka Inggris). Desember 22, 2015
Sinau Lee Hui Yun Ibu Lee Hui Yun (saka Singapura). Desember 23, 2015
Certificate mahasiswa Annick & Maxim (saka Australia). Desember 28, 2015
Certificate mahasiswa Jasmine, Bruce & Allan (saka Filipina). Desember 29, 2015
sinau gemmology Ann & Mary Januari 8, 2016
sinau gemmology Marc & Lani, Saka Los Angeles, California, AS Januari 10, 2016
sinau gemology Ms. Ruth, saka Indonesia Januari 12, 2016
Apa gemology? Mr. Jeff, saka Amerika Serikat Januari 13, 2016
sinau gemology Joshua & Michael, saka Amerika Serikat Januari 20, 2016
gemology sinau 2 Stephanie & Mason, saka Hong Kong Januari 21, 2016
sinau gemology Gary, Diane & Barb, saka Amerika Serikat Januari 21, 2016
kelas gemology Anna & Diana, saka Rusia Februari 4, 2016
kelas gemology Sok heng, Pui San, Chiew Sum & Sing Kwan, saka Malaysia "Kunjungan apik tenan - mbukak lan mripat menarik" - Tempat sing apik kanggo dikunjungi! Kita njupuk pelajaran 1 jam, sing pungkasane dadi luwih suwe amarga akeh ilmu sing dituduhake dening Jean. Jean seneng banget ora mung njlentrehake macem-macem jinis watu, nanging uga hebat nggawe urip ing konteks kambodian uga crita sing apik banget. Uga demonstrasi sing apik banget ing laboratorium ing ngendi sampeyan bisa ndeleng macem-macem jinis permata lan nyoba ngerteni sing nyata, dirawat utawa sintetis! Ana uga pilihan Permata Kamboja lokal sing bisa dituku kanthi rega sing cukup sawise pelajaran. Sinau akeh, seneng-seneng lan nuli nganggo permata kamboja sing apik lan apresiasi anyar kanggo gemologi! - 5 Februari 2016
sinau gemology Nikolas, Christodoulos & Despoina, saka Yunani Februari 7, 2016
sinau gemology Ms. Katherine, saka Spanyol, wis rampung latihan mesthi ing gemology. Februari 10, 2016
sinau gemology Naho, saka Jepang & William, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Februari 15, 2016
sinau gemology Philip, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology. Februari 19, 2016
sinau gemology Knud-Erik, Dorte & Dorthe, saka Denmark, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Februari 20, 2016
sinau gemology Ms. Jerica, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology. Maret 4, 2016
sinau gemology Ms. Lena, saka Ukraina, wis rampung latihan mesthi ing gemology. Aku wis ngunjungi lembaga kasebut kanggo ngerti luwih akeh babagan watu Kamboja. Aku kudu ujar manawa papan iki apik kanggo kabeh - pengunjung, pandhuan, profesional, pembeli. Ing kene sampeyan bisa ndeleng lan 'ngrasakake' kabeh watu jagad. Informasie jelas, swasana apik banget. Aku matur nuwun banget marang Philippe kanggo pelajaran sing apik - 14 Maret 2016
sinau gemology Javier & Andrea, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Maret 24, 2016
sinau gemology Tanya, Sebastian & Scott, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Kita njupuk putra umur 8 taun kanthi kursus sajrone sajam amarga dheweke wis seneng banget karo permata, watu lan kristal. Jeanne-Pierre ngentekake luwih saka jam sing diwenehake lan ngerti banget lan antusias babagan permata gemmologi. Putra kita seneng banget karo kursus kasebut, kaya biasane, ing sesi ing laboratorium, kanggo ngidentifikasi macem-macem permata ing mikroskop. Dheweke seneng lunga karo nggawa sertifikat lan uga watu Praseolite. Matur nuwun - 29 Maret 2016
sinau gemology Sangita & Daniel, saka Inggris, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi April 3, 2016
sinau gemology Hilary & Ian, saka Australia, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. April 4, 2016
sinau gemology Maria & Joanna, saka Filipina, wis ngrampungake kursus gemology ing gemology. Entuk kursus setengah dina ing institusi gemologis. Iki informatif banget! Sawise kursus iki, kita mesthi luwih yakin 100% babagan pambiji permata. - 8 April 2016
sinau gemology Kulawarga O'Malley, saka Amerika Serikat, sawise latihan ing Gemology. April 14, 2016
sinau gemology Silvester & Silvia, saka Australia, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Muga 12, 2016
sinau gemology Ms. Akemi, saka Jepang, wis rampung latihan mesthi ing gemology. Muga 15, 2016
sinau gemology Julius, Marieflor, Sandrine, Coleen & Cedric, saka Filipina, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Muga 29, 2016
gemology tegese Ma. Luz, saka Filipina, & Gordon, saka Inggris, wis ngrampungake kursus gemologi ing gemologi. Muga 31, 2016
sinau gemology Katie, Edwardo, Jennifer, & Jeffrey, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Juni 16, 2016
kelas gemstone Jamie & Ellie, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Juli 18, 2016
sinau gemology Pauline & Ronan, saka Prancis, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Agustus 1, 2016
kelas gemology Sue, Maureen & Bruce, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Agustus 11, 2016
kelas gemology Anne & Olivier, saka Prancis, wis ngrampungake kursus gemology ing gemology. Agustus 18, 2016
sinau gemology Max & Hester, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Agustus 19, 2016
bengkel gemology Carrie & Martijn, saka Australia, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Agustus 20, 2016
studigemologi 1 Katherine, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology. 8 September 2016
studigemologi 3 Allesha & Ross, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus gemology ing gemology. 10 September 2016
mikroskop siswa Mr.Thiery, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi saka siji minggu (30 jam) ing gemology. 26-30 September 2016
sertifikat siswa Ali & Joe, wis ngrampungake kursus latihan babagan gemologi. Oktober 20, 2016
siswa enom Lenny, mahasiswa ingkang wuragil, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology. Oktober 21, 2016
gemology sinau 20 Steven & Jene, saka Amerika Serikat, wis ngrampungake kursus ilmu babagan gemologi. Desember 5, 2016
gemology sinau 22 Fiona & Shah, saka Inggris, wis ngrampungake kursus gemology ing gemology. Desember 9, 2016
gemology sinau 21 Aislinn & Dominique, saka Hong Kong.Desember 12, 2016

Mangga hubungi kita kanggo pesenan.