Gemology sinau

0 enggo bareng

Apa gemology?

Gemology minangka ilmu materi permata, lan potongan khusus saka cabang mineralogi ilmu pengetahuan sing luwih lawas. Gemology sinau nyakup kabeh aspek teknis saka gemstones lan bahan permata. Sifat kimia, fisik lan optik, teknik sing digunakake kanggo produksi tiruan lan sintetik, permata lan polesan permata, lan sing luwih penting metode lan instrumen gemology sing digunakake ing identifikasi, grading lan penilaian gemstones.

Istilah 'permata materi kalebu macem-macem kemungkinan. Umume bahan permata minangka mineral, nanging saka mineral 3000 utawa liya, mineral sing dikenal manungsa, mung babagan kulawarga 70 / watu 500 sing dianggep nduweni kuwalitas sing dikatutake kanggo kategori khusus sing diarani gemstones.

Kita mulang gemology jangka panjang in English utawa Prancis

A introduksi dhasar kanggo gemstones utama umumé ditemokaké ing pasar cambodian. mesthi awal-tingkat iki nandheske aspèk penting mutiara kayata Ruby, sapir, zirkon, peridot, garnet, topaz, aquamarine, kristal quartz, chalcedony, obsidian, etc.

Price list

Setengah dina (jam 3)

  • 1 person: 200 $
  • 2 kanggo 4 wong: 120 $ / saben wong
  • 5 wong +: 100 $ / saben wong

Full day (2 x 3h = 6 jam)

  • 1 person: 400 $
  • 2 kanggo 4 wong: 240 $ / saben wong
  • 5 wong +: 200 $ / saben wong

* Prices mung kalebu nomer wong saka pesenan sampeyan

* Book paling awal minggu 2

Mangga hubungi kita kanggo pesenan.

Apa nyana

Kepiye ora bisa mlebu jebule penjual batu permata palsu? Cara ngenali permata, sintetik, perawatan? Kepiye ramalan kualitas lan rega? Sampeyan bakal entuk jawaban kanggo kabeh pitakon sajrone kelas iki

Program kelas kalebu:

Identifikasi permata

  • miturut jinis
  • dening asale
  • kulawarga gemstones
  • fenomena optik gemstones

Sintetis & perawatan

  • Heating
  • Isi kaca / Fraktur Isi / Penyembuhan fluks
  • Iradiasi
  • Bleaching
  • Dyeing
  • Penyebaran
  • Oiling
  • Impregnation
  • Coating
  • Doublet
  • Triplet

Reregan & Tingkatan

Aturan 4C:

  • Werna
  • Kajelasan
  • Cut
  • Bobot karat

Ninggalake kelas kanthi pangerten sing luwih dhuwur saka ngendi permata, lan cara sukses ngerteni macem-macem aspek.

Testimonial

kelas permata

Dr. MOHAMED MOHAMED TOLBA ngandika wis rampung latihan mesthi ing gemology. 1 dina (jam 6)

"Ing 15 april 2015 Aku wis ngginakaken dina menarik banget lan macem kanggo Learning mesthi intensif Gemological ing Gemological Institute Kamboja, Mr. Jean-Philippe ana guruku sak 6 jam sinau, Panjenenganipun profesional ing gemology. Aku Gemological Institute Kamboja panggonan nengen kanggo njaluk liyane kawruh bab gemology lan gemstones. "





Kelas permata

Pak SERGIO (saka Italia) lan Ms. WIRIYA (saka Thailand) wis ngrampungake latihan ing gemology. Setengah dina (jam 3)

"Philippe il proprietario è una persona Molto competente e Professionale nel campo della gemmologia, noi abbiamo fatto un Corso di mezza giornata ing li ci ha introdotto nel Mondo delle gemme.ha una showroom notevole di gemme autentiche cambogiane e non ... insomma se volete comprare Rubini e zaffiri veri birmani recatevi da Philippe è il n ° 1 a Siem reap. Inoltre se volte "- May 5, 2015




Kelas permata


Pak. CARL (saka Inggris) lan Ms. AGYNESS (saka China) wis ngrampungake latihan ing gemology. 1 day (jam 6)

Juli 30, 2015







Kelas permata


Pak Toh Hock An (saka Taiwan) wis ngrampungake latihan ing gemology. Setengah dina (jam 3)

Agustus 15, 2015








Kelas permata

Master Hanz của (saka Filipina) wis ngrampungake latihan ing gemology. Setengah dina (jam 3)

Oktober 15, 2015








Kelas permata


Ms. Ramya Ponnada & Mr. Krishna Kanth Ponnada (saka India) wis ngrampungake latihan ing gemology. Setengah dina (jam 3)

November 12, 2015







Gemology sinau


Mr. Sonny Rodriguez & Ms. Tiffany Rodriguez (saka Filipina) wis ngrampungake latihan ing gemology. Setengah dina (jam 3)

"Yen perlu njamin watu permata, bukak kene" - Aku looking for jawaban babagan watu permata didol ing pasar lawas lan panggonan iki nyedhiyakake kula kabeh informasi aku perlu ngerti utamané keaslian permata. Pranyata akeh toko permata ing pasar bakal ngedol kowe palsu. Aku diparkir ing lokakarya 3hour lan mesthi ngluwihi kawruh babagan gemstones. Padha menehi kula sertifikat sesampunipun lan iku pancene 3hours pantes. Pak. Jean pancen hasrat babagan permata. Priksa situs web, hubungi lan bakal duwe tuk-tuk kanggo Pick sampeyan ing hotel. Ing kasus sampeyan ora kasengsem sinau mutiara mung ngunjungi lan weruh gemstones dheweke wis siap kasedhiya for sale - November 12, 2015

Gemology sinau

Pak. Thorstein lan Pak Widar (saka Norwegia) wis ngrampungake latihan ing gemology. Setengah dina (jam 3)

November 16, 2015








Certificate mahasiswa

Tom lan Kristin (saka Amerika Serikat) & Norma lan Trevor (saka Kanada) wis rampung latihan mesthi ing gemology.

November 22, 2015








Certificate mahasiswa

Konstantin lan Silviya (saka Bulgaria).

November 28, 2015









Certificate mahasiswa

Miles, Juli, Rosie, Tilly & Celeste (saka Inggris).

Desember 22, 2015









Sinau Lee Hui Yun

Ms. Lee Hui Yun (saka Singapura).

Desember 23, 2015









Certificate mahasiswa

Annick & Maxim (saka Australia).

Desember 28, 2015









Certificate mahasiswa

Jasmine, Bruce & Allan (saka Filipina).

Desember 29, 2015









sinau gemmology

Ann & Maria

Januari 8, 2016









sinau gemmology

Marc & Lani, Saka Los Angeles, California, USA

Januari 10, 2016









sinau gemology

Ms. Ruth, saka Indonesia

Januari 12, 2016









sinau gemology

Mr. Jeff, saka Amerika Serikat

Januari 13, 2016









sinau gemology

Joshua & Michael, saka Amerika Serikat

Januari 20, 2016









Stephanie & Mason, saka Hong Kong

Januari 21, 2016









sinau gemology

Gary, Diane & Barb, saka Amerika Serikat

Januari 21, 2016









kelas gemology

Anna & Diana, saka Rusia

Februari 4, 2016









kelas gemology

Sok heng, Pui San, Chiew Sum & Sing Kwan, saka Malaysia

"Apik tenan riko - menarik lan mripat opening" - Panggonan Great kanggo ngunjungi! We njupuk 1 jam wulangan, kang rampung munggah dadi dicokot maneh amarga jumlah gedhe saka kawruh sing lagi dienggo dening Jean. Jean gedhe ing ora mung penjelasan macem-macem jinis watu, nanging ana uga gedhe ing nggawa iku kanggo urip ing babak cambodian uga karo crita banget kelangan. Uga demontrasi banget gedhe ing Lab ngendi sampeyan bener njaluk bantuan kanggo ndeleng macem-macem jinis mutiara lan nyoba kanggo tokoh metu kang siji iku nyata, dianggep utawa tiron! Ana uga pilihan apik saka Gems cambodian lokal kanggo tuku ing prices banget cukup sawise pawulangan. Learnt kathah, wis akèh fun lan kiwa karo permata cambodian becik lan ketemu penghargaan anyar kanggo gemology! - Februari 5, 2016


sinau gemology

Nikolas, Christodoulos & Despoina, saka Yunani

Februari 7, 2016









sinau gemology

Ms. Katherine, saka Spanyol, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 10, 2016









sinau gemology

Naho, saka Jepang & William, saka UK, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 15, 2016









sinau gemology

Philip, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 19, 2016









sinau gemology

Knud-Erik, Dorte & Dorthe, saka Denmark, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 20, 2016









sinau gemology

Ms. Jerica, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Maret 4, 2016









sinau gemology

Ms. Lena, saka Ukraina, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Aku wis dibukak Institut ngerti liyane babagan watu Cambodian. Aku kudu ngomong Panggonan iki uga rampung kanggo kabeh - pengunjung, Panuntun, profesional, panuku. Kene sampeyan bisa ndeleng lan 'pengalaman' kabeh watu donya. Alexa punika cetha, atmosfer iku apik. Aku kaya kanggo thank Philippe kanggo wulangan becik - Maret 14, 2016






sinau gemology

Javier & Andrea, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Maret 24, 2016









sinau gemology

Tanya, Sebastian & Scott, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

We njupuk kita anak lawas taun 8 bebarengan kanggo Course siji jam awit wis banget interested ing mutiara, rocks lan kristal. Jeanne-Pierre ngginakaken adoh luwih saka jam diparengake lan arang banget pinter lan antusias ing topik gemmology. anakku sak tenane sante wae, minangka iya kita, utamané sesi ing laboratorium, Ngenali mutiara beda ing mikroskop. Panjenenganipun remen lunga karo certificate lan uga watu Praseolite. Matur nuwun. - Maret 29, 2016





sinau gemology

Sangita & Daniel, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology

April 3, 2016









sinau gemology

Hilary & Ian, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

April 4, 2016









sinau gemology

Maria & Joanna, Philippines, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Njupuk Course setengah dina ing Institut Gemological. Iku banget Informative! Sawise iki mesthi, kita mesthi 100% luwih manteb ing ati bab pambiji gemstones. - April 8, 2016








sinau gemology

O'Malley Family, saka Amerika Serikat, sawise latihan mesthi ing Gemology.

April 14, 2016









sinau gemology

Silvester & Silvia, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 12, 2016









sinau gemology

Ms. Akemi, saka Jepang, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 15, 2016









sinau gemology

Julius, Marieflor, Sandrine, Coleen & Cedric, Philippines, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 29, 2016








sinau gemology

Ma. Luz, Philippines, & Gordon, saka UK, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 31, 2016









sinau gemology

Katie, Edwardo, Jennifer, & Jeffrey, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Juni 16, 2016









kelas gemstone

Jamie & Ellie, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Juli 18, 2016









sinau gemology


Pauline & Ronan, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 1, 2016








kelas gemology


Sue, Maureen & Bruce, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 11, 2016








kelas gemology

Anne & Olivier, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 18, 2016









sinau gemology

Max & Hester, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 19, 2016









bengkel gemology

Carrie & Martijn, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 20, 2016









Katherine, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

September 8, 2016










Allesha & Ross, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

September 10, 2016









Mr.Thiery, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi saka siji minggu (30 jam) ing gemology.

September 26-30, 2016









Ali & Joe, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Oktober 20, 2016









Lenny, mahasiswa ingkang wuragil, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Oktober 21, 2016









Steven & Jene, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Desember 5, 2016









Fiona & Shah, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Desember 9, 2016









Aislinn & Dominique, saka Hong Kong.

Desember 12, 2016








Mangga hubungi kita kanggo pesenan.

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!