Gemological Institute Kamboja

News

Perjalanan Mogok, Myanmar

Perjalanan Mogok ing Myanmar - Hotel Mogok - rubi Mogok Burma

Perjalanan Mogok, Myanmar

Sawise tekan bandara Mandalay, tumuju Mogok kanggo drive jam 7.
Mandheg mandheg ing papan pamriksan, "visa" nomer loro dibutuhake kanggo mlebu ing propinsi kasebut. (dudu visa nanging ijin khusus)

Checkpoint Mogok

Mogok hotel - Dina awan saya gedhe.
Umume adhem ing wayah wengi ing wayah mangsa panas, lan panas ing wayah awan.

Dolan maring pasar gemstone paling gedhe ing Mogok, cedhak karo tlaga.

strike lake

Pasar mbukak mung ing wayah esuk

strike lake market

Welcome to ruby ​​land

Kunjungan Mogok ora bisa dilakoni tanpa gambar salah sawijining titik sing paling misuwur ing wilayah kasebut.

Permata tradisional nglereni

Energi kanggo nguripake roda diprodhuksi karo sikile, nalika tangan digunakake kanggo polish watu.

Loro pemotong permata ing roda

Permata tradisional dipotong kanthi mesin mlaku

Wanita ngilangi blok marmer

Wanita mbobol blok marmer kanggo nggoleki watu mulia ing njero: Ruby burma, safir lan spinel

mogok burma ruby

Panma Gem Market

Pasar watu cilik ngendi panuku lan pedagang ketemu ing dalan lan nyusun watu. Pasar iki mbukak mung ing wayah sore, lan ora saben dina.

mogok burma ruby ​​panma permata pasar

Ruby Rain mine

Ing tambang, katon saka ndhuwur

tambang rubok mogok burma

Miner ing lapangan, jero ing tambang

tambang rubok mogok burma

Saka lemah menyang permukaan

Mining mining

Ing kasunyatane, kita ngomong kene rada babagan colluvial (A akumulasi ngeculke lebu rock lan lemah ing sikil slope). Watu kasebut ngubengi jarak sing rada cendhak antarane lokasi asli lan dataran banyu sing ditemokake. Iki gampang kanggo ngenali. Bentuk kristal isih meh sampurna lan meh ora kena akibat erosi sing bisa ditemokake ing watu liyane saka endapan aluvial.

Iki spinel abang sing misuwur

Gua rubi Mogok Burma

guwa rubok mogok burma
tambang rubok mogok burma

Sayange kita ora nemokake rubi, nanging akeh Mica

guwa rubok mogok burma

Sunset

tuku alam gemstones ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!