Perjalanan Mogok, Myanmar

Perjalanan Mogok, Myanmar

Perjalanan Mogok ing Myanmar - Hotel Mogok - rubi Mogok Burma

Perjalanan Mogok, Myanmar

Sawise tekan bandara Mandalay, tumuju Mogok kanggo drive jam 7.
Mandheg mandheg ing papan pamriksan, "visa" nomer loro dibutuhake kanggo mlebu ing propinsi kasebut. (dudu visa nanging ijin khusus)

papriksan mogok

Mogok hotel - Dina awan saya gedhe.
Umume adhem ing wayah wengi ing wayah mangsa panas, lan panas ing wayah awan.

sunar mogok

Dolan maring pasar gemstone paling gedhe ing Mogok, cedhak karo tlaga.

strike lake

Pasar mung esuk (lokasi map)

strike lake market

Welcome to ruby ​​land

Kunjungan Mogok ora bisa dilakoni tanpa gambar salah sawijining titik sing paling misuwur ing wilayah kasebut.

sugeng rawuh ing tanah ruby

Permata tradisional nglereni

permata nglereni mogok

Energi kanggo nguripake roda diprodhuksi karo sikile, nalika tangan digunakake kanggo polish watu.

Loro pemotong permata ing roda

Permata tradisional dipotong kanthi mesin mlaku

Wanita ngilangi blok marmer

Wanita mbobol blok marmer kanggo nggoleki watu mulia ing njero: Ruby burma, safir lan spinel

mogok burma ruby

Pasar Permata Panma

Pasar watu cilik ngendi panuku lan pedagang ketemu ing dalan lan nyusun watu. Pasar iki mbukak mung ing wayah sore, lan ora saben dina.

mogok burma ruby ​​panma permata pasar

Ruby Rain mine

Ing tambang, katon saka ndhuwur

tambang rubok mogok burma

Miner ing lapangan, jero ing tambang

tambang rubok mogok burma

Saka lemah menyang permukaan

gemstone mogok myanmar

Penambangan ala

Ing kasunyatane, kita ngomong kene rada babagan colluvial (A akumulasi ngeculke lebu rock lan lemah ing sikil slope). Watu kasebut ngubengi jarak sing rada cendhak antarane lokasi asli lan dataran banyu sing ditemokake. Iki gampang kanggo ngenali. Bentuk kristal isih meh sampurna lan meh ora kena akibat erosi sing bisa ditemokake ing watu liyane saka endapan aluvial.

Iki spinel abang sing misuwur

mogok pertambangan aluvial

mogok tambang spinel
mogok pertambangan spinel abang

Gua rubi Mogok Burma

guwa rubok mogok burma
tambang rubok mogok burma

Sayange kita ora nemokake rubi, nanging akeh Mica

guwa rubok mogok burma

Sunset

surup mogok

Watu Burma alami didol ing toko permata kita