Gemological Institute Kamboja

News
strike lake

Mogok Trip, Myanmar

0 enggo bareng

Mogok Trip, Myanmar

Sawise tekan bandara Mandalay, tumuju Mogok kanggo drive jam 7.
Mungkasi mungkasi ing checkpoint, sing kapindho "visa" kudu mlebu Mogok. (ora visa nanging wewenang khusus)

Checkpoint Mogok

Dina iki ana ing Mogok.
Umume adhem ing wayah wengi ing wayah mangsa panas, lan panas ing wayah awan.

Dolan maring pasar gemstone paling gedhe ing Mogok, cedhak karo tlaga.

strike lake

Pasar mbukak mung ing wayah esuk

strike lake market

Welcome to ruby ​​land

Kunjungan Mogok ora bisa dilakoni tanpa gambar salah sawijining titik sing paling misuwur ing wilayah kasebut.

Permata tradisional nglereni

Energi kanggo nguripake roda diprodhuksi karo sikile, nalika tangan digunakake kanggo polish watu.

Loro pemotong permata ing roda

Permata tradisional dipotong kanthi mesin mlaku

Wanita ngilangi blok marmer

Wanita ngilangi blok marmer kanggo nggoleki watu sing ana nang: ruby, sapir lan spinel

marmer gemstones mogok

Panma Gem Market

Pasar watu cilik ngendi panuku lan pedagang ketemu ing dalan lan nyusun watu. Pasar iki mbukak mung ing wayah sore, lan ora saben dina.

panma gem pasar mogok

Ruby Rain mine

Ing tambang, katon saka ndhuwur

Miner ing lapangan, jero ing tambang

Saka lemah menyang permukaan

Mining mining

Ing kasunyatane, kita ngomong kene rada babagan colluvial (A akumulasi ngeculke lebu rock lan lemah ing sikil slope). Watu kasebut ngubengi jarak sing rada cendhak antarane lokasi asli lan dataran banyu sing ditemokake. Iki gampang kanggo ngenali. Bentuk kristal isih meh sampurna lan meh ora kena akibat erosi sing bisa ditemokake ing watu liyane saka endapan aluvial.

Iki minangka spinel abang Mogok sing misuwur

Guwa Ruby

Sayange kita ora nemokake rubi, nanging akeh Mica

Sunset on Mogok

tuku alam gemstones ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!