Gemological Institute Kamboja

News
unik Pink

The Unik Pink 15.38 carat diamond sadean kanggo $ 31.6 yuta

0 enggo bareng

unik Pink

unik PinkApik urip woh pir pink shaped diamond donya paling tau ana ing lelangan ing Sotheby ing Jenewa, Pink Unik kang didol $ 31.6 yuta.
Kabeh gemstones lan perhiasan colored kudu katon karo mripat wuda kanggo ngukur werna sing, minangka pangaruh visual pisanan penting. Njupuk katrangan werna saka certificate piyambak mung menehi bagéan saka crita.
perhiasan Pink bisa nyakup manéka hues, saka purplish kanggo orangey kanggo reddish, lan mirah iki wis pink semangat apik sing misale jek kanggo nampilake tinge tipis saka abang, nggawe pancen unik. Boten kados perhiasan colored ngendi hue disababaké déning gangguan saka atom liya kayata nitrogen utawa boron, karo perhiasan pink werna ana amarga saka distorsi utawa kaku ing struktur kristal nalika kawangun yuta taun kepungkur.
unik PinkThe Unik Pink 15.38 carat mirah iki Cut dening Cora International, perusahaan dikenal donya kanggo prodhuksi perhiasan langka ukuran gedhe lan werna apik urip. Tugas nglereni lan polishing Crystal atos mesthi diwiwiti karo akeh sasi panentu carane entuk werna kanggo maksimum potensial, lan ana mung sawetara banget pemotong ing donya sing bisa njupuk ing tantangan iki.
Ana sing unsur saka resiko ing nglereni mirah, lan nglereni watu colored malah luwih rumit sing pengin nggawe werna minangka kuwat minangka bisa kanthi njupuk iku kanggo radiate saka tengah watu. Nalika nglereni perhiasan putih, taktik ngelawan dibutuhake kanggo nggawe wong katon wernane. Iku banget angel kanggo ngukur werna akhire saka mirah pink nalika kang Cut ing rodha lagi bisa panas munggah momentarily nggawe wong ngganti werna, supaya mesin kanggo motong ora ndeleng asil bener nganti mirah wis digawe adhem mudhun.
unik PinkThe Gemological Institute of America gelar saklawasé kabeh perhiasan paling penting ing donya lan kabeh perhiasan diajukake laboratorium saben taun ora luwih saka telung persen sing diklasifikasikaké minangka perhiasan colored. Kurang saka limang saben sen saka sing perhiasan colored sing dominan pink. watu iki uga diklasifikasikaké minangka IIA Koleksi kang jinis sing paling murni kimia saka mirah adhedhasar marang anané nitrogen. Mung rong sen kabeh perhiasan ditambang tampilan transparan ngédap iki.
Loro saka pemilik anyar tuku siji saka mutiara paling langka alam kang utawa dheweke bakal bisa kanggo ngganti jeneng watu, mung kanggo nambah kanggo uniqueness sawijining.

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!