News

Intan Pengarepan

Intan Hope minangka inten biru karat 45.52. Intan biru paling gedhe sing durung ditemokake saiki. Pangarep-arep minangka jeneng kulawarga sing duwe wiwit taun 1824. Iki minangka recut berlian saka "Bleu de France". Makutha dicolong ing taun 1792. Ditambang ing India. The ...
Read More

Perjalanan Mogok, Myanmar

Perjalanan Mogok ing Myanmar - Hotel Mogok - Mogok Burma ruby ​​Perjalanan Mogok, Myanmar Sawise tekan bandara Mandalay, budhal menyang Mogok plancongan 7 jam. Mandheg mandheg ing papan pamriksan, "visa" nomer loro dibutuhake kanggo mlebu propinsi kasebut. (dudu visa nanging ijin khusus) Hotel Mogok –...
Read More

Wawancara dening TV nasional vietnam

Wawancara dening TV nasional Vietnam Aku diwawancara dina Luc Yen, dening TV Nasional Vietnam, babagan pasar gemstone lan pertambangan vietnam. Siaran dijadwal kanggo sasi sabanjure ing VTV1 lan VTV3.

Interview by French TV

Wawancara dening TV Prancis Aku diwawancarai karo M6 saluran TV Prancis "ENQUETE EXCLUSIVE", babagan permata Kamboja.
1 2 3 ... 5
kesalahan: Content dilindhungi !!