Gemological Institute Kamboja

News

Wawancara dening TV nasional vietnam

0 enggo bareng

Wawancara dening TV nasional vietnam

Aku diwawancara dina Luc Yen, dening TV Nasional Vietnam, babagan pasar gemstone lan pertambangan vietnam. Siaran dijadwal kanggo sasi sabanjure ing VTV1 lan VTV3.

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!